Váš svet strojov...
Prihlásenie
Košík
0
Cena bez DPH
0 €
Celkom k úhrade s DPH
0 €
Späť na zoznam článkov
12. 07. 2023
David Černoch
Novinky
Informácie

CNC router SHG 0609 otvára nové možnosti výučby

V modernej dobe je dôležité, aby stredné školy boli vybavené nielen kvalitnými učebnými materiálmi a kvalifikovanými učiteľmi, ale aj modernými technológiami, ktoré pripravia študentov na budúce pracovné výzvy.


Jedna zo škôl, ktoré túto víziu napĺňajú, je Integrovaná stredná škola v Chebe, príspevková organizácia,
ktorá využíva nami dodaný CNC router SHG 0609 na výučbu a výrobu zaujímavých výrobkov.


Tento stroj poskytuje študentom unikátnu príležitosť zoznámiť sa s modernými technológiami, ktoré sú nevyhnutné v dnešnom priemysle. Od návrhu až po samotnú výrobu môžu študenti sledovať celý proces a naučiť sa ako efektívne využiť moderné nástroje na dosiahnutie pôsobivých výsledkov. Študenti sa učia základom návrhu, programovania CNC stroja a využitia špecifických nástrojov na spracovanie dreva.

Jedným z cieľov školy je pripraviť študentov na budúce pracovné príležitosti a využitie moderných technológií. Tým, že sa zoznamujú s CNC routermi už počas štúdia, získavajú nielen teoretické znalosti, ale aj praktické zručnosti, ktoré sú veľmi cenené na trhu práce.

Integrovaná stredná škola v Chebe tak predstavuje vzorový príklad toho, ako moderné technológie, ako je kompaktný CNC router SHG 0609, môžu obohatiť výučbu a pripraviť študentov na budúce pracovné výzvy.

Našu ponuku všetkých CNC routerov nájdete tu.

Galéria

Späť na zoznam článkov
Povinné pole Zlý formát